ΝΕΟ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2016 – Β΄ ΚΥΚΛΟΣ – ΔΕΣ ΤΟ ΚΕΚ ΑΙΑΣ: ΠΑΡΟΧΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ www.insete-training.gr

admin-ajax.phpΑνακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το voucher τουρισμού – Β΄ΚΥΚΛΟΣ για το 2016 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με τον ΚΑΥΑΣ τους να ελέγξουν εάν είναι δικαιούχοι. Το ΚΕΚ ΑΙΑΣ Α.Ε. είναι ένας από τους Παρόχους Κατάρτισης, που περιλαμβάνονται στο σχετικό πεδίο της ιστοσελίδας του Ινστιτούτου Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) και της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), που έχουν αναλάβει ως συνδικαιούχοι την υλοποίηση της δράσης «Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας». Σκοπός της δράσης είναι να αυξήσει τις ευκαιρίες για την είσοδο των άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, μέσω θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης, που δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις που εξυπηρετούν και ενισχύουν άμεσα ή έμμεσα τον τουρισμό και το τουριστικό προϊόν της χώρας. Ενδεικτικά αναφέρονται ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, σύνθετης τουριστικής ανάπτυξης, επιχειρήσεις συνεδριακού και εκθεσιακού τουρισμού, επιχειρήσεις δραστηριοποίησης σε υπηρεσίες εστίασης, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές και ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις, εταιρείες μεταφορών και επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις κρουαζιέρας, επαγγελματικών σκαφών, λειτουργίας μαρίνων, επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών καθώς και επιχειρήσεις εξυπηρέτησης των ανωτέρω, μέλη ή μη του Σ.Ε.Τ.Ε.
Στο πλαίσιο της δράσης θα υλοποιηθεί μία ολοκληρωμένη δέσμη παρεμβάσεων που θα περιλαμβάνει:
Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 80 ωρών
Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου διάρκειας 420 ωρών
Αποτελέσματα
Η αναζήτηση της αίτησης μπορεί να γίνει με τον Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (Κ.Α.Υ.Α.Σ.), τον οποίο έχει λάβει η αίτηση κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το φίλτρο της στήλης Περιφέρεια, ώστε να προσδιορίζονται με ευκολότερο τρόπο τα αποτελέσματα για κάποια συγκεκριμένη Περιφέρεια. Εάν το αποτέλεσμα της αναζήτησης επιστρέψει “Δε βρέθηκαν αποτελέσματα”, σημαίνει ότι δεν είστε στη λίστα των επιτυχόντων.

Ανακοίνωση σχετικά με την ενεργοποίηση των voucher
Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων οι ωφελούμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν στο ΚΕΚ και μέχρι 25/4 τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία είναι τα εξής:

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ή ΠΤΥΧΙΟΥ
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ + ΑΝΑΝΕΩΣΗ
ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ/ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ
ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ή ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ.
ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ
ΤΙΤΛΟΙ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ (ΙΒΑΝ)
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΥΑΣ – ΑΙΤΗΣΗΣ από το www.insete-training.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και καθοδήγησή σας σχετικά με την πορεία του προγράμματος, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (απαιτείται)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (απαιτείται)

ΚΑΥΑΣ (απαιτείται)

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (απαιτείται)

Παρακαλώ συμπληρώστε τον παρακάτω κωδικό:

captcha

Πληροφορίες:

Αττική, Σωτ. Πέτρουλα 3 & Φυλής 146, Άνω Λιόσια, τηλ.: 210/2486041-5
Θεσ/κη, Β. Τσορλίνη 6, 2310551610
Καλαμάτα, πρώην Δημοτικό Σχολείο Μικρομάνης, 2721050170
Μεσολόγγι, Ναυπάκτου 33, 2631022891
mail επικοινωνίας: kekaias@mitnet.gr.