ΝΕΟ! 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ για την πιστοποίηση γνώσης Η/Υ. Απέκτησέ την ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΣΥ για συμμετοχή σου σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

Η-ΥΜε επιτυχία 100% στέφθηκαν οι εξετάσεις του Ιουλίου στο ΚΕΚ ΑΙΑΣ στα Άνω Λιόσια για την απόκτηση πιστοποίησης Η/Υ και συνεχίζουμε. Το έμπειρο ΚΕΚ σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το UNICERT PRIMARYΠιστοποιητικό απόδειξης βασικών γνώσεων Η/Υ, το οποίο είναι εγκεκριμένο για πρόσληψη στο ελληνικό δημόσιο, για μετατάξεις και συμμετοχή σε προγράμματα ανέργων (voucher).
Η UNICERT είναι ένας σύγχρονος Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου ∆υναµικού, πιστοποιηµένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. µε την υπ’ αριθµ. 148/21.1.2015 απόφαση του ∆.Σ. για την πιστοποίηση προσώπων σε Γνώση Πληροφορικής ή Χειρισµού Η/Υ και κατ’ επέκταση τα πιστοποιητικά του αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για προσλήψεις με διαγωνισµούς Α.Σ.Ε.Π..
Το UNICERT PRIMARY πιστοποιεί τις γνώσεις ενός μέσου χρήστη, ο οποίος μπορεί να χειρίζεται ικανοποιητικά τις βασικές εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου, ώστε να είναι αποτελεσματικός τόσο στην εργασία όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Στο ΚΕΚ ΑΙΑΣ μπορείτε να εκπαιδευθείτε στις 3 βασικές ενότητες, που περιλαμβάνουν:
•    Επεξεργασία Κειμένου
•    Υπολογιστικά Φύλλα
•    Υπηρεσίες Διαδικτύου

και να συμμετάσχετε στις αντίστοιχες εξετάσεις πιστοποίησης.
Το πρόγραμμα:
•    απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν να αποδεικνύουν τις γνώσεις τους στη χρήση εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου, σε στελέχη εταιριών και επιχειρήσεων, που οι διοικήσεις τους έθεσαν αντίστοιχα πρότυπα γνώσεων και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να έχει μια βασική γνώση χειρισμού Η/Υ και των πιο δημοφιλών εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου.
•    υλοποιείται μέσω τηλεκατάρτισης και με φυσική παρουσία 50 ώρες, χρόνος επαρκής για την εμπέδωση των εννοιών που διδάσκονται.
Η καταβολή της αμοιβής από τους εκπαιδευόμενους γίνεται σε δόσεις, στο ξεκίνημα και το μέσον της εκπαίδευσης, ενώ υπάρχει έκπτωση της τάξεως του 10% για άνεργους και ομαδικές εγγραφές.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:
Αττική, Σωτ. Πέτρουλα 3 & Φυλής 146 (έναντι Vodafone), Άνω Λιόσια, τηλ.: 210/2486041-5
Θεσ/κη, Β. Τσορλίνη 6, 2310551610
Καλαμάτα, πρώην Δημοτικό Σχολείο Μικρομάνης, 2721050170
Μεσολόγγι, Ναυπάκτου 33, 2631022891
Παράλληλα συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

Επώνυμο: *

Όνομα: *

Τηλέφωνο: *

Email: *

Περιοχή στην οποία θέλετε να υποβληθεί η αίτηση: *
ΑττικήΘεσσαλονίκηΜεσολόγγιΚαλαμάτα

Ηλικία: *
18-2425-2929-64

* Απαραίτητα στοιχεία