Διαδικτυακή ημερίδα μέσω Zoom – Υποθέσεις υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων & Πτωχεύσεις μικρού αντικειμένου

Η ΜΙΤ ΕΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ σε συνεργασία με τις ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΟΜΟΡΑΜΑ.ΝΤ πραγματοποίησαν με επιτυχία στις 1/12/2021 διαδικτυακή ημερίδα μέσω Zoom με τα παρακάτω θέματα:

Διαβάστε περισσότερα


Voucher Ανέργων 30-49 ετών με Εκπαιδευτικό Επίδομα 2.520€ σε επαγγέλματα Τεχνικά, Κοινωνικής Φροντίδας και Τουρισμού / Επισιτισμού

Είσαι Επιτυχών στο Νέο Voucher Ανέργων 30-49 ετών με Εκπαιδευτικό Επίδομα 2.520€; Επικοινώνησε με έναν σύμβουλο στο 210-2486041-042 ή συμπλήρωσε τη φόρμα παρακάτω και θα σε καλέσουμε εμείς!

Διαβάστε περισσότερα


Πρόσληψη 2 ανέργων απο ΟΑΕΔ

Το Κε.Δι.Βι.Μα. 2 ΜΙΤ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ, με έδρα τα Άνω Λιόσια Αττικής, ζητά να προσλάβει δύο ανέργους, εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ στις παρακάτω θέσεις με τα αντίστοιχα προσόντα

Διαβάστε περισσότερα


Παράταση υποβολής αιτήσεων του voucher εκπαίδευσης για ανέργους 30-49 ετών

Το Υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε παράταση υποβολής αιτήσεων έως 26/02/2021 για το πρόγραμμα voucher για 10.000 ανέργους, εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ, ηλικίας 30-49 ετών, αποφοίτους Γυμνασίου, Λυκείου, το οποίο περιλαμβάνει συμβουλευτική, επαγγελματική κατάρτιση, πιστοποίηση και απόκτηση εργασιακής εμπειρίας στους κλάδους μεταποίησης/βιομηχανίας, κατασκευών, κοινωνικής φροντίδας, τουρισμού και επισιτισμού.

Διαβάστε περισσότερα


Πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης σε δήμους & λοιπούς δημοσίους φορείς

Τα ΚΔΒΜ2 ΚΕΚ ΜΙΤ ΑΕ και ΚΕΚ ΑΙΑΣ ΑΕ, με δομή στα Άνω Λιόσια, Σωτ. Πέτρουλα 3 και Λεωφ. Φυλής 146 (απεν. από VODAFON), καλωσορίζουν τους επιτυχόντες στους Δημόσιους φορείς, στο πλαίσιο της πρόσκλησης 4/2020 του ΟΑΕΔ.

Διαβάστε περισσότερα


Παράταση πήρε το πρόγραμμα Voucher 600 για επιστήμονες-ελεύθερους επαγγελματίες

Με τροποποιητική απόφαση του Υπουργείου εργασίας αλλάζουν οι προθεσμίες της δράσης «ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 6 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΑΣΕΙ ΚΑΔ ΟΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ».

Διαβάστε περισσότερα


Η νέα συνεργασία της εταιρείας μας με την E-Learning Class

Η ΜΙΤ ΑΕ , εγκεκριμένος φορέας τηλεκατάρτισης,  θα συνεργαστεί με την εγκεκριμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης www.elearningclass.gr , Μια κορυφαία  και επί σειρά ετών λειτουργούσα πλατφόρμα τηλεκατάρτισης , που διαθέτει εκπαιδευτικά εργαλεία και για τα δέκα Εκπαιδευτικά Αντικείμενα, σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα


Κάντε αίτηση για επιταγή κατάρτισης (VOUCHER) 600€ για επιστήμονες-ελεύθερους επαγγελματίες

Επιταγή Κατάρτισης (Voucher) 600 ευρώ για αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων σε 180.000 επιστήμονες- ελεύθερους επαγγελματίες μέσω τηλεκπαίδευσης.

Αντικείμενο της δράσης είναι η κατάρτιση και πιστοποίηση ωφελούμενων, προερχόμενων από έξι (6) βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας βάσει ΚΑΔ οριζόμενων από το ΥΠΟΙΚ οι οποίοι εργάζονται σε επιχειρήσεις με ΔΠΥ, είτε είναι αυτοαπασχολούμενοι.

Διαβάστε περισσότερα


Επικοινωνία

ΜΙΤ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ
Πιστοποιημένη Κε.Δι.Βι.Μα.2  από 1995
ΕΔΡΑ: Λεωφ. Φυλής 146, 13341 ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
Τηλ. 210-2486041-2, 2102482276
Email: mit@mitnet.gr, www.mitnet.gr/kekmit

Διάφορα